Wist U dat .........

Inschrijfformulier (PDF)

Machtiging Automatische Incasso (PDF)

Informatiebrief Jeugd (PDF)

Alles wat je moet weten (PDF)

* Men mag de zaal uitsluitend betreden met sportschoenen die alleen voor binnensport worden gebruikt.
* De kleedkamers die voor B.C.G. bestemd zijn, zijn bij binnenkomst links; dames kleedkamer nr. 2, heren kleedkamer nr.1 (achterin).
* Vanaf september tot en met april kan men deelnemen aan trainingen.
* Tijdens de speelavonden op donderdag vanaf 20.20 uur moet je elke 20 minuten je label afhangen op een planbord. Weet je niet precies hoe dit in zijn werk gaat, vraag het gerust aan één van de anderen die je dan wegwijs zullen maken.
* Op zaterdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur heeft de competitie, in de periode van september tot en met januari, voorrang met spelen.
* Er kan zowel competitie als recreatief gespeeld worden. Voor competitie zijn er twee mogelijkheden:
- doordeweeks bij de BBF (Bossche Badminton Federatie)
- in het weekend bij de BN (Badminton Nederland)
In februari/maart krijg je een formulier waarop je je wensen kenbaar kunt maken voor het nieuwe seizoen.
* Zowel door ons als door andere verenigingen worden toernooien georganiseerd in diverse klassen. Indien je van plan bent deel te nemen aan toernooien en/of competitie kun je een pasfoto inleveren bij ons secretariaat voor het aanvragen van een klassificatiekaart.
* Dan zijn er nog enkele huishoudelijke regels waar iedereen zich aan dient te houden zoals:
Het mede opzetten en opruimen van de badmintonnetten, palen, shuttles e.d..
In elke koker mogen maximaal 6 shuttles worden gedaan met het dopje naar beneden.
* Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk gemeld te worden bij de ledenadministratie.

De speelavonden zijn:
- donderdagavond: voor junioren van 19.15 uur tot 20.15 uur en voor senioren van 20.15 uur tot 22.45 uur.
- zaterdagavond: vrij spelen van 19.00 uur tot 21.00 uur. Er is dan geen begeleiding aanwezig.