Oproepjes namens het BBF bestuur

BBF Veteranentoernooi

Zondag 1 februari a.s. is het traditionele BBF Veteranentoernooi in Sporthal De Hambaken. Naast de deelname van uw oudere leden hebben we een mooie deelname van blademintonner Eddy Boerman. Hij zit in de nationale selectie Aangepast Badminton en speelt met een blade. Zie de bijlage voor de uitnodiging en laat de aanmeldingen maar binnen komen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan voor een volle zaal. U ook?

Bossche Badminton Dagen

Vanaf 11 februari vinden weer de Bossche Badminton Dagen plaats. Het is een evenement voor de regio ’s-Hertogenbosch waarbij de regio badminton gaat ademen, voelen, meemaken en beleven. Voor een overzicht van de activiteiten raadpleeg de BBF pagina en daar zoeken we ondersteunende vrijwilligers voor. Voor u en uw leden de uitgelezen kans om iets te doen voor de badmintonsport om daarmee de sport beter op de kaart te zetten. Aanmeldingen kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en alle vrijwilligers krijgen gratis toegang tot de spectaculaire Finale Carlton Eredivisie op de afsluitende zaterdag 21 februari. Alles vindt plaats in de Maaspoort Sports & Events en uiteraard zullen diverse media hier aandacht aan schenken.

Heeft u nog vragen, dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Ik wens u mede namens de andere bestuursleden een heel fijne jaarwisseling toe.

Met vriendelijke groet,

Paul Kleijn